Meikkivinkit kasvojen muotojen mukaan Language Finnish

Meikkaustaide saa aivan uuden tason, kun otetaan huomioon kasvojen erilaiset muodot ja ääriviivat. Kaikki kasvot ovat ainutlaatuiset, ja jos ymmärrät, miten niiden piirteitä voidaan korostaa meikillä, se voi vaikuttaa merkittävästi. Tässä syvennymme erilaisille kasvojen muodoille räätälöityjen meikkivinkkien maailmaan ja autamme sinua löytämään parhaat tekniikat luonnollisen kauneutesi korostamiseen.

Meikin levittämisessä yksi koko ei sovi kaikille. Kasvojen muodolla on ratkaiseva merkitys määriteltäessä, mitkä tekniikat sopivat sinulle parhaiten. Olivatpa kasvosi soikeat, pyöreät, neliön, sydämen tai timantin muotoiset, on olemassa erityisiä menetelmiä ja niksejä, joiden avulla voit korostaa parhaita piirteitasi. Kun ymmärrät, miten eri tuotteita ja tekniikoita voidaan käyttää tasapainon ja symmetrian luomiseen, voit saavuttaa upeita tuloksia.

Tärkeintä on analysoida piirteidesi mittasuhteet ja tietää, mitä alueita kannattaa korostaa tai pehmentää. Strategisesti muotoilemalla tiettyjä alueita tai käyttämällä vaaleampia ja tummempia sävyjä tietyissä kohdissa voit luoda illuusion tasapainoisemmasta ja harmonisemmasta ulkonäöstä. Poskipäiden korostamisesta leukalinjan keventämiseen tai silmien tai huulten määrittelyn lisäämiseen – on lukemattomia tapoja leikitellä meikkitekniikoilla, jotka täydentävät ainutlaatuista kasvojen rakennetta.

Etsitpä sitten neuvoja siitä, miten saat pyöreät kasvosi näyttämään kapeammilta, määrittelet korkeita poskipäitäsi entistä paremmin tai pehmentät kulmikkaita piirteitä – olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän artikkelin seuraavissa osissa tarkastelemme erilaisia meikkivinkkejä, jotka on suunniteltu erityisesti kullekin kasvonmuodolle. Annamme yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet sekä suosituksia sopivista tuotteista, joiden avulla saat upeita tuloksia.

Eri kasvonmuodoille räätälöidyn kattavan oppaamme avulla opit, miten ammattitaitoiset meikkaajat hyödyntävät asiantuntemustaan fiksujen tekniikoiden ja tuotevalintojen avulla. Sano hyvästit yleisluonteisille opetusohjelmille, jotka eivät ota huomioon yksilöllisiä tarpeitasi! Tavoitteenamme on antaa sinulle tietoa, jotta voit luottavaisin mielin käyttää meikkiä, joka korostaa ainutlaatuista kauneuttasi. Ota meikin voima haltuun ja avaa salaisuudet virheettömän ja säteilevän ulkonäön saavuttamiseksi, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse olet. Sukelletaan mukaan ja tutustutaan erilaisille kasvonmuodoille räätälöityjen meikkivinkkien maailmaan!

Kasvojen muodot ovat kuin lumihiutaleita, paitsi että ne eivät sula eivätkä pilaa meikkiäsi.

Eri kasvojen muotojen ymmärtäminen

Kasvojen muotojen monimuotoisuuden ymmärtäminen

Kasvojen muodot vaihtelevat suuresti eri yksilöiden välillä, ja näiden erojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää optimaalisen meikin luomisen kannalta. Luokittelemalla kasvot eri muotoihin voimme tunnistaa erityispiirteitä ja ominaisuuksia, jotka voivat ohjata meikin levittämistä. Tämän ymmärtämisen helpottamiseksi tutustutaan erilaisiin kasvojen muotoihin ja niiden ominaispiirteisiin taulukon avulla:

Kasvojen muoto Kuvaus
Soikeat Ovaalin muotoisilla kasvoilla on tasapainoiset mittasuhteet, hieman leveämmät poskiluut ja kapeampi leukalinja.
Pyöreät Pyöreillä kasvoilla on samankaltainen leveys ja pituus, täyteläiset posket ja pyöreä leuka.
Neliön muotoiset Nelikulmaisilla kasvoilla on vahva leukalinja, ja otsa, posket ja leuka ovat yhtä leveät.
Sydän Sydämenmuotoisilla kasvoilla on leveämpi otsa ja poskiluut, jotka kapenevat kapeampaan leukaan.
Timantti Timantin muotoisilla kasvoilla on leveät poskiluut ja kapea hiusraja ja leuka.

Eri kasvojen muotojen erityispiirteiden ymmärtäminen antaa meille mahdollisuuden räätälöidä meikkitekniikat niiden mukaisesti. Esimerkiksi pyöreiden kasvojen omaavat henkilöt saattavat haluta muotoilla posket paremmin, kun taas neliönmuotoiset kasvot voivat keskittyä pehmentämään voimakkaita kulmia. Kun otamme huomioon kunkin kasvonmuodon erityispiirteet, voimme korostaa ja korostaa luonnollista kauneutta yksilöllisellä tavalla.

Ammattilaisten vinkki: Kun valitset meikkituotteita, valitse sävyt ja tekstuurit, jotka täydentävät juuri sinun kasvonmuotoasi, jotta voit korostaa piirteitäsi tehokkaasti.

Miksi murehtia pyöreitä kasvoja, kun voit meikata koko ympyrän?

Pyöreät kasvot

Pyöreä kasvojen muoto viittaa kasvojen rakenteeseen, jolle on ominaista poskien täyteläisyys ja pyöreä leuka. Tämä kasvojen muoto yhdistetään usein nuorekkaaseen ulkonäköön. Tämän muodon täydentämiseksi korkeutta ja pituutta luovat kampaukset voivat auttaa pidentämään kasvoja. Lisäksi pehmeät kerrokset voivat lisätä ulottuvuutta ja määritelmää. Meikkitekniikoilla, kuten ääriviivojen muotoilulla, voidaan myös luoda illuusio kulmikkaammista piirteistä.

Kun valitset silmälaseja pyöreille kasvoille, on tärkeää valita kehykset, jotka antavat kontrastia. Kulmikkaat kehykset, kuten suorakaiteen tai neliön muotoiset kehykset, voivat auttaa tasapainottamaan kasvojen pyöreyttä. Vältä pyöreitä tai pyöreitä kehyksiä, sillä ne voivat korostaa kasvojen pyöreyttä.

Jos haluat korostaa pyöreiden kasvojen piirteitä, harkitse asusteiden strategista käyttöä. Pitkät korvakorut voivat kiinnittää huomion alaspäin ja pidentää kasvoja. Kaulakorut, joissa on riipuksia tai V-muotoisia kuvioita, voivat myös luoda illuusion pituudesta.

Kun valitset pyöreille kasvoille sopivia hattuja, valitse leveäreunaisia tai rakenteellisia hattuja. Nämä mallit voivat auttaa tasoittamaan pyöreiden kasvojen täyteläisyyttä ja luomaan enemmän kulmia.

Erilaisten kasvojen muotojen ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä tietoon perustuvia valintoja kampauksen, meikin, silmälasien ja asusteiden valinnassa. Tunnistamalla ja hyväksymällä ainutlaatuiset kasvorakenteemme voimme korostaa parhaita piirteitämme ja antaa itsevarmuutta ulkonäköömme tinkimättä yksilöllisyydestämme.

Soikea kasvomuoto: Kaikki kampaukset näyttävät hyvältä, ja muut meistä tuntuvat siltä, että olemme pudonneet rumasta puusta ja osuneet jokaiseen oksaan matkalla alaspäin.

Soikeat kasvot

Ovaalille kasvonmuodolle ovat ominaisia tasapainoiset mittasuhteet ja pehmeät piirteet. Seuraavassa on viisi keskeistä asiaa, jotka on hyvä ymmärtää tästä kasvonmuodosta:

 1. Pehmeät ja tasapainoiset: Ovaali kasvomuoto tunnetaan harmonisista mittasuhteistaan, joissa otsa on hieman leveämpi ja poskiluut kapenevat kapeaan leukaan.
 2. Monipuolisuus: Tämä kasvomuoto sopii erilaisiin kampauksiin ja meikkeihin, sillä se tarjoaa loistavan kankaan kokeiluille.
 3. Määräävät tekijät: Tunnista ovaali kasvomuoto pituuden ja leveyden samansuuruisista suhteista sekä pehmeästi pyöristetyistä linjoista.
 4. Imartelevat tyylit: Valitse kampaus, joka korostaa parhaita piirteitäsi, kuten kerroksia, aaltoja tai pitkää otsatukkaa. Vältä tyylejä, jotka peittävät kasvojen muodon luonnollisen symmetrian.
 5. Koristele strategisesti: Soikeat kasvot sopivat erilaisiin asusteisiin, kuten korvakoruihin, hattuihin tai otsanauhoihin.

Näiden seikkojen lisäksi on syytä huomata, että ovaalia kasvomuotoa pidetään usein yhtenä monipuolisimmista ja tasapainoisimmista kasvonmuodoista. Sen symmetriset mittasuhteet tekevät siitä mukautuvan erilaisiin tyyleihin ja trendeihin. Ovaalin kasvojen muodon omaavat henkilöt voivat todella loistaa, kun he ymmärtävät, miten heidän luonnollista kauneuttaan voidaan korostaa kampausten ja asusteiden avulla.

Neliöksi kutsuminen ei ehkä kuulosta jännittävältä, mutta neliön muotoisilla kasvoilla voit helposti rokata geometrista ilmettä ilman matematiikkaa.

Neliön muotoiset kasvot

Neliön muotoisille kasvoille on ominaista vahva ja kulmikas leukalinja, joka muodostaa täydellisen neliön. Tämä kasvojen rakenne antaa yksilöille rohkean ja voimakkaan ilmeen, sillä otsan, poskipäiden ja leukalinjan leveys on lähes yhtä suuri.

 • Kulmikas leukalinja: Neliön muotoisten kasvojen näkyvin piirre on kulmikas leukalinja. Se luo teräviä kulmia, jotka antavat kasvoille jäsennellyn ja määritellyn ilmeen.
 • Suora hiuslinja: Nelikulmaisilla kasvoilla on usein suora hiusraja, mikä lisää kasvojen yleistä symmetriaa ja tasapainoisia mittasuhteita.
 • Korostuneet poskiluut: Neliönmuotoisilla kasvoilla on yleensä hyvin erottuvat poskiluut, jotka korostavat kasvojen rakennetta ja lisäävät ulkonäön syvyyttä.
 • Leveä otsa: Neliönmuotoisilla henkilöillä on tyypillisesti leveä otsa, mikä luo harmonisen tasapainon vahvan leukalinjan kanssa.
 • Nelikulmainen leuka: Neliönmuotoisten kasvojen leuka on yleensä ulkoneva ja neliömäinen, mikä täydentää kasvojen geometrista muotoa.

Lisäksi on tärkeää huomata, että toisin kuin muiden kasvojen, kuten soikeiden tai sydämenmuotoisten kasvojen kohdalla, neliönmuotoisten kasvojen omaavien henkilöiden on ehkä harkittava tiettyjä kampausvaihtoehtoja, jotka pehmentävät heidän kulmikkaita piirteitään. Valitsemalla kampauksia, joissa on kerroksia tai aaltoja, he voivat luoda pyöreämmän ilmeen säilyttäen samalla selkeän neliönmuotoisuutensa.

Sydämen muotoiset kasvot – täydellinen tekosyy käyttää kampausta, joka kertoo sekä “olen vastuussa” että “olen yhä toipumassa erosta”

Sydämen kasvojen muoto

Sydämen kasvojen muoto on tyypillisen leveän otsan ja kapean leuan ansiosta monipuolinen kankaalle erilaisille kampauksille ja meikeille. Tutustutaanpa kolmeen keskeiseen seikkaan tästä ainutlaatuisesta kasvonmuodosta.

 • Sydänkasvojen muodon korostuneet poskiluut lisäävät yleisilmeen selkeyttä. Korostamalla niitä poskipunalla tai bronzerilla voit korostaa luonnollisia ääriviivoja.
 • Vältä raskasta otsatukkaa, joka kiinnittää huomion otsaan, ja valitse sen sijaan sivulle levenevä tai kerroksellinen kampaus. Leukalinjan pehmentäminen voi luoda tasapainoisemman ulkonäön.
 • Silmälasien kehykset kannattaa valita ylhäältä leveämmiksi kuin alhaalta, jotta ne täydentävät muodon mittasuhteita. Kissansilmä- tai aviator-mallit voivat olla imartelevia valintoja.

Lisäksi on syytä huomata, että sydämenmuotoisilla kasvoilla on usein leskenhuippuinen hiusraja, joka voidaan sisällyttää kampauksiin tarkasti tai naamioida sopivilla tekniikoilla. Näiden vivahteiden ymmärtäminen antaa sydämenmuotoisten kasvojen omaaville henkilöille mahdollisuuden omaksua ainutlaatuiset piirteensä itsevarmasti.

Timantit voivat olla tytön paras ystävä, mutta timanttikasvojen muoto on tyylillinen arvoitus – se on kuin harvinainen jalokivi, joka vaatii monimutkaisia leikkaus- ja muotoilutekniikoita loistaakseen.

Timanttiset kasvot

Timanttikasvojen muoto on terävine kulmineen ja hentoine piirteineen todella ainutlaatuinen. Tälle kasvojen muodolle on ominaista kapeampi otsa ja leuka, ja leveämmät poskiluut luovat timanttisen ilmeen. Sitä pidetään usein yhtenä naisellisimmista kasvonmuodoista.

Niille, joilla on timanttikasvojen muoto, on tärkeää löytää kampauksia ja meikkejä, jotka korostavat heidän luonnollista kauneuttaan. Kasvojen kulmien pehmentäminen voi luoda tasapainoisemman ilmeen, kun taas poskipäiden korostaminen voi korostaa heidän näyttäviä piirteitään.

Kampauksen osalta pidemmät hiustenleikkaukset sopivat hyvin timantinmuotoisille kasvoille, sillä ne auttavat pidentämään kasvojen ulkonäköä. Myös kerroksittaiset leikkaukset tai kulmikkaat polvileikkaukset voivat olla imartelevia, sillä ne lisäävät liikettä ja pehmentävät karuja kulmia. Tasapainon säilyttämiseksi on tärkeää välttää kampauksia, jotka lisäävät leveyttä poskiin tai ohimoille.

Meikissä silmien ja huulten korostaminen voi auttaa kiinnittämään huomiota pois terävämmistä leuoista ja otsasta. Savusilmämeikki tai rohkeat huulten värit ovat loistavia valintoja niille, joilla on timanttiset kasvot. Poskipäiden muotoilu voi myös auttaa tuomaan määritelmää tälle kasvojen alueelle.

Kaiken kaikkiaan ainutlaatuisen kasvonmuodon ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä kampauksista ja meikeistä, jotka täydentävät ominaisuuksiasi. Timanttikasvojen muoto tarjoaa selkeät kulmat ja tyylikkään ulkonäön ansiosta loputtomasti mahdollisuuksia yksilöllisyyden ja tyylin esille tuomiseen.

Täydellisen meikin löytäminen kasvonmuotoasi varten on kuin yrittäisi muotoilla elämänsä ääriviivat – taidon ja petoksen herkkä tasapaino.

Oikean meikin valitseminen kullekin kasvonmuodolle

Sopivan meikin valitseminen eri kasvonmuodoille

Luonnollisen kauneutesi korostamiseksi on ratkaisevan tärkeää valita oikea meikki, joka täydentää juuri sinun kasvojen muotoasi. Noudata näitä vinkkejä, jotta voit korostaa parhaita piirteitäsi ja saada aikaan virheettömän ilmeen:

 1. Pyöreille kasvoille: Jos haluat luoda illuusion pituudesta, käytä leukaviivaa ja ohimoita pitkin rajaustekniikoita, joissa käytetään bronzeria tai tummempaa meikkivoidetta. Keskity määrittelyyn ja kulmien luomiseen poskille ja otsalle.
 2. Neliön muotoisille kasvoille: Pehmennä kulmikkaita piirteitä levittämällä poskipunaa pyöreällä liikkeellä poskipäille. Lisää syvyyttä ja pehmennä leukalinjaa ääriviivojen muotoilutekniikoilla ja keskity ulkoreunoihin.
 3. Sydämenmuotoisille kasvoille: Tasapainota leveämpi otsa ja kapea leuka muotoilemalla hieman poskipäiden alapuolella ja leukalinjalla. Käytä pehmeää poskipunaa poskipäille tuomaan lämpöä.
 4. Soikeat kasvot: Onnekas sinä! Soikeat kasvot ovat monipuoliset, ja niihin sopii monenlaisia meikkityylejä. Keskity korostamaan parhaita piirteitäsi, kuten poskipäitäsi ja silmiäsi, haluamallasi meikkitekniikalla.

On tärkeää muistaa, että nämä ovat yleisiä ohjeita, ja henkilökohtaisten mieltymysten tulisi aina olla etusijalla meikkivalinnoissa. Kokeile eri tekniikoita löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tekniikan.

Kasvojen piirre, joka paljastaa tunteet

Silmät ovat merkittävä kasvonpiirre, joka voi välittää tunteita ilman sanoja. UCLA:n tutkijoiden tekemän tutkimuksen mukaan silmät voivat paljastaa yksilön tunnetilan ja antaa muille tärkeää sanatonta tietoa.

Valmistaudu muotoilemaan pyöreät kasvosi, sillä kuka sanoo, etteivät poskipäät voisi leikata lasia?

Pyöreiden kasvojen muotoilutekniikat Pyöreiden kasvojen muotoilutekniikat

Noudata näitä 5 helppoa vaihetta, kun haluat muotoilla pyöreät kasvot:

 1. Aloita levittämällä tummaa rajaussävyä ohimoille ja hiusrajaan. Tämä luo illuusion kapeammasta otsasta.
 2. Käytä seuraavaksi samaa rajaussävyä poskien syvennysten rajaamiseen. Levitä sitä kulmikkaana linjana korvista kohti suun kulmia.
 3. Voit korostaa piirteitäsi entisestään levittämällä korostusväriä poskipäiden päälle ja häivyttämällä sitä hyvin. Tämä auttaa antamaan kasvoillesi ulottuvuutta.
 4. Älä unohda muotoilla leukalinjaasi! Käytä tummempaa sävyä leukaviivaa pitkin, jotta se näyttää kapeammalta.
 5. Sekoita lopuksi kaikki värit saumattomasti meikkisienellä tai siveltimellä, jotta lopputulos on luonnollisen näköinen.

Muita vinkkejä: Muista häivyttää pehmeästi ja välttää voimakkaita juonteita. Käytä mattapintaisia tuotteita, sillä ne luovat yleensä enemmän syvyyttä kuin hohtavat tuotteet. Valitse myös neutraali poskipunan väri, joka sopii ihosi sävyyn.

Näitä tekniikoita noudattamalla voit tehokkaasti korostaa ja korostaa kasvonpiirteitäsi ja saada pyöreille kasvoillesi kauniisti muotoillun ilmeen ilman vaivaa tai hämmennystä.

Onko sinulla soikeat kasvot? Älä huoli, opettelemme sinulle, miten korostat parhaita piirteitäsi ja harhautat ihmisiä huomaamasta, että sinulla ei ole hajuakaan, mitä meikkaat.

Korostustekniikat soikealle kasvonmuodolle

 • Korostusvärin käyttö kasvojen korkeimmissa kohdissa, kuten poskipäissä ja otsaluussa, voi auttaa luomaan selkeämmän ilmeen.
 • Hohtavan tai irisoivan korostusvärin levittäminen nenänselkää pitkin voi antaa illuusion pituudesta ja hoikkuudesta.
 • Luonnollisen hehkun korostamiseksi, jos tupsuttelet hieman korostusväriä amorin kaareen, huulet näyttävät pulleilta ja meheviltä.

Jotta lopputulos olisi virheetön, on tärkeää, että korostustuotteita ei käytetä liikaa. Hienovarainen levitys on avainasemassa!

Neliön muotoiset kasvot? Ei hätää, meillä on meikkitemppuja, joilla saat kulmat terävämmiksi kuin sitruunaviipale tequila-lasin pohjalla.

Kasvojen piirteiden korostaminen neliönmuotoisille kasvoille

Neliönmuotoiset kasvot voivat tietyillä meikkitekniikoilla korostaa ja korostaa luonnollisia piirteitä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä neliön muotoisten kasvojen imartelemiseksi:

 • Muotoilu: Pehmennä kasvojen kulmia käyttämällä rajauspuuteria tai -voidetta ohimoille, leukalinjalle ja otsan sivuille. Tämä auttaa luomaan tasapainoisemman ja lempeämmän ilmeen.
 • Pehmeä poskipuna: Pehmeän poskipunan levittäminen poskipäille voi lisätä lämpöä ja pehmentää neliömäisten kasvojen terävyyttä. Valitse sävyjä, kuten ruusunpunaisia tai persikan sävyisiä sävyjä, jotka tuovat luonnollisen punan.
 • Silmämeikki: Korosta silmiäsi leikkimällä erilaisilla luomiväritekniikoilla. Jos käytät tummempia sävyjä luomivärissä ja vaaleampia luomivärisävyjä luomivärissä, voit luoda syvyyttä ja ulottuvuutta.
 • Huulivärit: Kokeile huulten värejä kiinnittääksesi huomiota pois kasvojen kulmikkaista piirteistä. Värisävyt, kuten elinvoimaiset punaiset tai syvän marjaiset sävyt, voivat tuoda tasapainoa ja korostaa luonnollista kauneuttasi.

On tärkeää muistaa, että nämä vinkit ovat pelkkiä ohjeita, ja jokainen on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Etsi se, mikä saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja kauniiksi, ja hyväksy se. Korostamalla kasvonpiirteitäsi voit tuoda esiin yksilöllisyytesi ja tuntea itsesi vahvaksi omassa nahassasi.

Sydämenmuotoisten kasvojen kohdalla tärkeintä on luoda tasapaino, jotta kasvosi eivät lopulta näytä täydellisesti piirretyltä sydämeltä… ellet sitten tavoittele ystävänpäivän estetiikkaa.

Tasapainon luominen sydämen kasvojen muodolle

Sydämenmuotoisilla kasvoilla on ainutlaatuinen rakenne, joka vaatii huolellista harkintaa meikkiä valittaessa. Tasapainon luomiseksi ja luonnollisten piirteiden korostamiseksi on kolme keskeistä asiaa, jotka on hyvä pitää mielessä:

 • Konturointi: Leveämmän otsan ja kapean leuan tasapainottamiseksi ääriviivat ovat välttämättömiä. Käytä mattapintaista bronzeria tai rajaussävyä lisäämään syvyyttä poskipäiden alle ja leukalinjalle. Tämä auttaa pehmentämään kulmia ja luomaan symmetrisemmän ulkonäön.
 • Otsan pehmentäminen: Sydämenmuotoisilla kasvoilla on usein korostunut otsa. Voit pehmentää tätä piirrettä valitsemalla kampauksen, jossa on sivulle levenevä otsatukka tai kerroksia kasvojen ympärillä. Nämä tyylit vievät huomion pois otsalta ja luovat tasapainoisemman ilmeen.
 • Silmien kirkastaminen: Huomion kiinnittäminen silmiin voi auttaa luomaan harmoniaa sydämenmuotoisiin kasvoihin. Käytä silmäluomiin vaaleita luomivärisävyjä, kuten samppanjaa tai persikkaa, kirkastaaksesi ja avataksesi silmiä. Ripsivärin lisääminen ja kulmien rajaaminen voivat tehostaa tätä vaikutusta entisestään.

Näiden vinkkien lisäksi on tärkeää valita meikkituotteet, jotka täydentävät ihonväriäsi ja persoonallista tyyliäsi. Ymmärtämällä, miten eri meikkitekniikoilla voi korostaa luonnollisia piirteitäsi, voit luoda harmonisen ilmeen, joka täydentää täydellisesti sydämenmuotoisia kasvojasi.

Haluatko tarpeeksi terävät poskipäät timanttihiontaan? Valitse oikea meikki ja katso, kuinka kulmat ovat upeat.

Poskipäiden korostaminen timanttikasvoille

Poskipäiden korostamiseen timanttisen kasvonmuodon osalta on erilaisia tapoja.

 • Muotoilu: Poskipäiden rajaus voi auttaa määrittelemään ja korostamaan poskipäitä lisäämällä kasvoihin syvyyttä ja ulottuvuutta. Käytä hieman luonnollista ihonsävyäsi tummempaa rajaussävyä ja levitä sitä poskipäiden syvennyksiin.
 • Korostaminen: Korostusvärin levittäminen poskipäiden päälle voi auttaa tuomaan huomiota tälle alueelle. Valitse ihosi sävyä täydentävä korostussävy ja levitä sitä poskipäidesi korkeimpaan kohtaan.
 • Poskipunan sijoittaminen: Timantin muotoisilla kasvoilla poskipunan levittäminen poskipäille voi auttaa pehmentämään kasvojen kulmia ja luomaan tasapainoisemman ilmeen.

On tärkeää ottaa huomioon nämä tekniikat, jotta voit korostaa ja tuoda esiin ainutlaatuista kasvojen rakennettasi ja tuoda esiin niiden luonnollista kauneutta.

Tee kasvoistasi upea mestariteos, siveltimenveto kerrallaan, sillä jopa Picasson piti tehdä ääriviivat.

Vinkkejä meikin levittämiseen kasvojen muodon mukaan

Vinkkejä meikin levittämiseen kasvojen muodon mukaan

Meikin levittämistä voi tehostaa ottamalla huomioon kasvojen muodon. Seuraavassa on kolme keskeistä asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä:

 1. Soikeat kasvot: Keskity korostamaan luonnollisia piirteitäsi, kuten korkeita poskipäitä ja tasapainoisia mittasuhteita.
 2. Pyöreät kasvot: Muotoile poskia ja leukalinjaa korostamalla ja pidentämällä kasvoja laihduttavalla vaikutuksella.
 3. Neliön muotoiset kasvot: Pehmentäkää kulmikkaita piirteitä käyttämällä ääriviivojen muotoilu- ja korostustekniikoita.

Näiden vinkkien korostaminen auttaa sinua korostamaan yksilöllisiä piirteitäsi ja luomaan tasapainoisemman ja esteettisesti miellyttävämmän ulkonäön.

Haluatko saada aikaan täydellisen kulmakarvojen kohotuksen? Vedä kulmakarvat niin korkealle, että pienimmätkin hyönteiset kadehtivat niiden kaarta.

Kulmakarvat

Kasvojen jokainen osa vaikuttaa yleisilmeeseemme, eivätkä kulmakarvat ole poikkeus. Kulmakarvojen muoto voi korostaa tai heikentää kasvonpiirteitämme huomattavasti. Tässä osiossa tutkimme, miten meikkiä voi käyttää kasvojen muodon mukaan, ja keskitymme erityisesti kulmakarvoihin.

Avain täydellisten kulmakarvojen saavuttamiseen on kasvojen muodon ainutlaatuisten ominaisuuksien ymmärtäminen. Soikean kasvojen muodon omaaville suositellaan pehmeästi kaarevia kulmakarvoja tasapainon ja harmonian säilyttämiseksi. Toisaalta pyöreän kasvojen muodon omaavien henkilöiden tulisi valita korkeat kulmakarvat, jotka luovat illuusion pituudesta ja hoikkuudesta.

Jos sinulla on neliönmuotoiset kasvot, on parasta valita pehmeän kulmikkaat kulmakarvat, jotka auttavat pehmentämään kasvojen voimakkaita kulmia. Sydämenmuotoisilla kasvoilla varustetuille kaarevat kulmakarvat ovat ihanteelliset, sillä ne auttavat luomaan tasapainoa otsan ja leuan välille.

On tärkeää muistaa, että nämä ohjeet ovat vain ehdotuksia. Viime kädessä imartelevin kulmakarvojen muoto on sellainen, joka saa sinut tuntemaan itsevarmuutta ja kauneutta. Kokeilemalla eri muotoja ja tyylejä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan.

Jos haluat parantaa kulmakarvojesi peliä entisestään, harkitse meikkituotteiden, kuten kulmakynien tai -jauheiden, käyttöä täyttämään harvat alueet tai määrittelemään muotoasi tarkemmin. Muista noudattaa kulmakarvojesi luonnollista muotoa mahdollisimman tarkasti, jotta niistä tulisi mahdollisimman luonnolliset.

Kulmavärin levittäminen voi olla hankalaa, mutta muista, että Picassokaan ei osannut piirtää suoraa viivaa.

Silmämeikki

Kun käytät luomiväriä, on tärkeää ottaa huomioon kasvojen muoto. Jos sinulla on pyöreät kasvot, valitse luomivärit, jotka luovat illuusion silmien pidentämisestä ja kohottamisesta. Kokeile käyttää gradienttisävyjä aloittamalla tummemmalla sävyllä ulkokulmasta ja vähitellen vaaleammilla sävyillä kohti sisäkulmaa.

Jos sinulla on soikeat kasvot, olet onnekas! Voit kokeilla erilaisia luomivärityylejä ja -värejä. Savusilmämeikeistä rohkeisiin sävyihin, leikittele vapaasti ja etsi, mikä sopii sinulle parhaiten. Vältä kuitenkin ulottamasta luomiväriä liian pitkälle ulkokulmien ulkopuolelle, sillä se voi saada silmäsi näyttämään roikkuvilta.

Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, keskity tasapainon luomiseen. Levitä keskisävyistä sävyä koko luomelle ja häivytä sitä ylöspäin kohti kulmaluuta. Jos haluat lisätä syvyyttä ja ulottuvuutta, käytä syvempää sävyä silmien ulkokulmissa.

Jos sinulla on neliönmuotoiset kasvot, pehmennä karheita kulmia käyttämällä maanläheisiä luomivärejä. Levitä neutraalia sävyä luomelle ja häivytä sitä ylöspäin kohti luomiväriä. Hieman tummemman sävyn käyttö ulkokulmissa auttaa luomaan tasapainoisemman ilmeen.

Jos sinulla on timantinmuotoiset kasvot, korosta silmiesi muotoa käyttämällä hohtavia tai metallisia luomivärejä. Aloita vaalealla pohjalla koko luomelle ja levitä syvempää sävyä ulkokulmiin lisäämään rajausta.

Muista, että jokaisen kasvot ovat ainutlaatuiset, joten nämä vinkit ovat vain yleisiä ohjeita. Käytä aikaa kokeilemiseen ja selvitä, mikä sopii sinulle parhaiten yksilöllisten piirteidesi perusteella. Kun harjoittelet ja ymmärrät kasvonmuotoasi, voit käyttää luomiväriä kuin ammattilainen ja korostaa luonnollista kauneuttasi vaivattomasti.

Puna: Tavoitteena on, että posket näyttävät siltä kuin olisit juossut maratonin, eikä siltä, että olet yrittänyt löytää kasvonmuotoasi hengästyneenä.

Punastuminen

 • Jos kasvojen muoto on pyöreä, levitä poskipunaa poskipäille ja häivytä poskipunaa kohti ohimoita, jotta saat aikaan selkeämmän ilmeen.
 • Jos sinulla on neliön muotoiset kasvot, keskity levittämään poskipunaa poskipäiden korkeimpaan kohtaan pehmentääksesi kulmia.
 • Ovaalinmuotoiset kasvot voivat levittää poskipunaa hieman poskipäiden alapuolelle poskipäiden luonnollista ääriviivaa myötäillen.
 • Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, levitä poskipunaa poskipäiden alaosaa pitkin ja häivytä poskipunaa ohimoita kohti, jotta saat tasapainoisen ilmeen.
 • Jos sinulla on pitkät tai suorakulmaiset kasvot, keskity levittämään poskipunaa vaakasuoraan poskipäiden omenoiden yli leveyden lisäämiseksi ja harmonisemman tasapainon luomiseksi.
 • Jos sinulla on timantinmuotoiset kasvot, levitä poskipunaa diagonaalisesti poskipäiden keskeltä kohti ohimoita, jotta ilmeesi kohoaa.

Tummemmat sävyt antavat enemmän syvyyttä ja voimakkuutta, kun taas vaaleammat sävyt antavat hienovaraisemman ja luonnollisemman ilmeen. Muista aina sekoittaa hyvin, jotta lopputulos on saumaton. Kokeile näitä tekniikoita ja löydä itsellesi sopivin!

Täydellisen huulipunan sävyn löytäminen on kuin hyvän parkkipaikan löytäminen – se voi vaatia muutaman kokeilun, mutta kun olet löytänyt sen, tunnet itsesi voittajaksi!

Huulipuna

Meikkauksessa yksi ratkaiseva seikka, jota ei voi jättää huomiotta, on huulipuna. Tämä olennainen kauneustuote korostaa huuliamme ja viimeistelee yleisilmeemme. Tässä on muutamia vinkkejä huulipunan levittämiseen kasvojen muodon mukaan:

 • Pyöreät kasvot: Valitse mattapintaisia tai tummempia sävyjä huulipunia luodaksesi illuusion hoikemmista huulista.
 • Soikeat kasvot: Kokeile erilaisia sävyjä, sillä soikeat kasvot saavat melkein minkä tahansa värin esiin vaivattomasti.
 • Sydämenmuotoisille kasvoille: Valitse huulipunia vaaleammista sävyistä tai pehmeistä vaaleanpunaisista sävyistä tasapainottaaksesi leveämpää otsaa ja kapeampaa leukaa.
 • Neliön muotoisille kasvoille: Käytä huulirajauskynää huulten muodon rajaamiseen ja kokeile rohkeita värejä, kuten punaista tai syvää luumua, saadaksesi näyttävän vaikutelman.
 • Timanttikasvoille: Harkitse kiiltävien tai hohtavien huulipunien käyttöä korostaaksesi huuliesi luonnollista muotoa.
 • Pitkät kasvot: Valitse kirkkaampia sävyjä tai rohkeita huulivärejä, jotta huulet saavat leveyttä ja täyteläisyyttä.

Täydellisen huulipunan sävyn valinnassa on tärkeää tuntea pohjasävysi. Lämpimät pohjasävyt sopivat hyvin maanläheisiin sävyihin, kuten koralleihin ja ruskeisiin, kun taas viileät pohjasävyt sopivat karmiininpunaisiin ja marjaisiin sävyihin.

Tärkeintä on kokeilla ja löytää se, mikä sopii sinulle parhaiten. Muista, että oikealla huulipunalla voit korostaa piirteitäsi ja ilmaista itseäsi itsevarmasti. Mene siis edeltä ja ota huulipunan voima haltuun!

Ennen kuin sanomme hyvästit, muista, että olipa kasvosi muoto mikä tahansa, meikissä on aina tilaa pienelle illuusiolle… ja runsaalle meikinpoistoaineelle.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että oikeat meikkitekniikat voivat korostaa kasvonpiirteitäsi huomattavasti. Analysoimalla kasvojen muoto ja soveltamalla sopivia meikkivinkkejä voit saavuttaa imartelevan ja tasapainoisen ilmeen. Muista valita oikeat tuotteet ja värit, jotka täydentävät ainutlaatuisia kasvonpiirteitäsi. Korosta parhaita piirteitäsi ja vähennä samalla alueita, joita haluat ehkä vähätellä. Kokeile erilaisia tekniikoita ja tyylejä, jotta löydät kasvojen muodollesi parhaiten sopivan meikin. Harjoittelulla ja luovuudella voit luoda upeita meikkejä, jotka tuovat esiin kauneuden kaikissa kasvoissa.

Usein kysytyt kysymykset

1. K: Mitkä ovat sopivimmat meikkivinkit pyöreille kasvoille?

V: Pyöreille kasvoille suositellaan korostavia ja muotoa antavia meikkituotteita. Tärkeintä on luoda illuusio korkeammista poskipäistä ja korostaa poskipäitä ja leuka-aluetta. Lisäksi, vältä liiallista varjostusta leuan ja otsan alueella, jotta kasvot eivät näytä liian pyöreiltä.

2. Q: Millaisia meikkivinkkejä voisin käyttää pitkille kasvoille?

V: Pitkille kasvoille sopivat pehmeät ja pyöristetyt meikkityylit. Lisää volyymia leukaan ja poskipäihin korostamalla niitä ja valitsemalla lämpimät sävyt huulille ja poskille. Vältä liian pitkän ja tumman kulmakarvamuodon luomista, sillä se voi korostaa kasvojen pituutta entisestään.

3. Q: Miten meikkaan suorat ja kulmikkaat kasvot?

V: Suorat ja kulmikkaat kasvot hyötyvät pehmeämmistä meikkityyleistä. Vältä terävien linjojen luomista ja valitse pyöristettyjä meikkimuotoja, kuten pehmeät silmämeikit ja pyöreät poskipunasutemaiset liikkeet. Keskity korostamaan poskiluita ja huulia.

4. K: Onko ovaalinmuotoisille kasvoille erityisiä meikkivinkkejä?

V: Ovaalinmuotoiset kasvot ovat usein tasapainoisia ja monipuolisia. Kokeile erilaisia meikkityylejä ja muotoja. Korosta poskipäitä, käytä neutraaleja sävyjä silmissä ja valitse huulimeikki vapaasti. Vältä liiallista korostusta leuan tai otsan alueella, jotta kasvonpiirteiden tasapaino säilyy.

5. Q: Miten meikkaan sydämenmuotoiset kasvot?

V: Sydämenmuotoisille kasvoille suositellaan meikkausta, joka tasapainottaa otsan ja leuan suhdetta. Suosi luonnollisia sävyjä silmissä ja poskipäissä. Keskity korostamaan silmiä ja käytä neutraaleja huulimeikkejä. Vältä liian voimakasta korostusta poskipäillä tai kulmilla, jotta leuka ei näytä liian kapealta.

6. Q: Mitkä meikkivinkit sopivat timantinmuotoisille kasvoille?

V: Timantinmuotoisille kasvoille sopii meikkaus, joka pehmentää leuan ja ohimojen piirteitä. Käytä pehmeitä sävyjä silmissä ja poskipäissä. Vältä liiallista korostusta poskipäissä tai otsalla, jotta kasvot eivät näytä liian teräviltä. Korosta silmiä ja valitse neutraaleja huulimeikkejä.

cooperativegharial1db8f61f