Miten luoda helppo arkimeikki Language Finnish

Helpon arkimeikin luominen on taito, jota monet pyrkivät parantamaan. Oikeilla tekniikoilla ja tuotteilla kuka tahansa voi saada aikaan kiiltävän ulkonäön viettämättä tunteja peilin edessä. Tässä tutustumme askel askeleelta yksinkertaisen mutta upean arkimeikin luomiseen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut meikin harrastaja, tämä opas antaa sinulle arvokkaita vinkkejä ja niksejä, joilla voit korostaa luonnollista kauneuttasi vaivattomasti.

Aluksi on tärkeää valmistella iho ennen meikkaamista. Tähän kuuluu kasvojen perusteellinen puhdistus ja kosteutus ihotyypillesi sopivalla tuotteella. Näin luot sileän pohjan muulle meikkaukselle.

Keskity seuraavaksi luomaan virheetön iho levittämällä meikkivoidetta tai sävytettyä kosteusvoidetta tasaisesti koko kasvoillesi. Valitse sävy, joka sopii täydellisesti ihosi sävyyn, jotta vältät voimakkaat kontrastit. Käytä varovaisia häivytysliikkeitä siveltimellä tai sienellä saumattoman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kun pohja on valmis, on aika korostaa piirteitäsi hienovaraisesti. Määrittele kulmakarvat kulmakynällä tai puuterilla, joka sopii kulmakarvojesi luonnolliseen väriin. Täydennä harvat alueet ja muotoile ne haluamasi kaaren mukaisesti.

Siirry silmiin ja levitä luomille neutraalia luomivärisävyä, jotta saat pehmeän, arkisen ilmeen. Valitse sävyjä, kuten beige, taupe tai vaaleanruskea, jotta saat silmiin syvyyttä ilman, että ne ovat liian voimakkaat. Voit myös halutessasi käyttää eyelineria luodaksesi rajausta ylempään ripsirajaan.

Saat silmäsi näyttämään hereillä olevilta ja eloisammilta kihartamalla ripset ripsien kihartimella ja levittämällä ripsiväriä runsaasti sekä ylä- että alaripsiin. Heiluttele ripsivärisauvaa tyvestä latvoihin saadaksesi maksimaalisen volyymin ja pituuden.

Viimeistele jokapäiväinen meikkisi lisäämällä ripaus väriä huulille ja poskille. Valitse ihonväriisi sopiva luonnollinen poskipunan sävy ja levitä sitä poskipäille nuorekkaan hehkun saamiseksi. Valitse huulille kosteuttava huulipuna tai sävytetty huulirasva sävyssä, joka korostaa huuliesi luonnollista väriä.

Muista, että avain helppoon arkimeikkiin on pitää se yksinkertaisena ja vaivattomana. Noudattamalla näitä ohjeita ja panostamalla laadukkaisiin tuotteisiin voit korostaa luonnollista kauneuttasi kuluttamatta liikaa aikaa tai vaivaa. Mene siis eteenpäin ja ota ainutlaatuiset piirteesi itsevarmasti esille, kun rokkaat vaivattomasti uutta arkimeikkiäsi.

Ymmärrä helppo arkimeikki-käsite: meikki saa sinut näyttämään vaivattoman virheettömältä, paitsi silloin, kun lätkäiset vahingossa puoli purkkia meikkivoidetta kasvoillesi.

Helppo arkimeikki -konseptin ymmärtäminen

Helppo arkimeikki -käsitteen ymmärtäminen voi auttaa sinua saavuttamaan luonnollisen ja hiotun ilmeen vaivattomasti. Noudattamalla näitä kuutta yksinkertaista vaihetta voit luoda kauniin arkimeikin, joka korostaa piirteitäni ilman, että ne ovat liian voimakkaat.

 1. Valmistele ihosi: Aloita puhdistamalla ja kosteuttamalla kasvosi, jotta saat sileän kankaan meikin levittämistä varten. Levitä pohjustusvoidetta, joka minimoi huokoset ja auttaa meikkiä kestämään pidempään.
 2. Luo tasainen pohja: Käytä kevyttä meikkivoidetta tai sävytettyä kosteusvoidetta tasoittaaksesi ihon sävyä. Levitä sitä siveltimellä tai sienellä saumattoman lopputuloksen saamiseksi. Peitä mahdolliset virheet tai tummat silmänaluset voidemaisella peitevoiteella.
 3. Määrittele piirteesi: Korosta kulmakarvojasi kulmakynällä tai puuterilla. Täydennä harvat alueet ja muotoile ne hienovaraisesti, jotta saat luonnollisen ilmeen. Käytä neutraalin sävyisiä luomivärejä tuomaan syvyyttä silmiin ja keskity silmänympärysihoon ja ulkokulmiin.
 4. Lisää väriä: Valitse ihon sävyäsi sopiva poskipunan sävy ja levitä sitä poskipäille saadaksesi tervettä hehkua. Valitse huulipunan tai huulikiillon sävy, joka sopii ihonväriisi ja tuo huuliisi väriä.
 5. Määrittele silmäsi: Levitä ripsiväriä ripsiin, jotta ne näyttävät täyteläisemmiltä ja selkeämmiltä. Ripsien kihartaminen etukäteen voi antaa niille lisää nostetta. Halutessasi voit rajata ylemmän ripsirajan luomivärillä, jotta saat lisää rajausta, mutta pidä se ohuena ja lähellä ripsirajaa.
 6. Aseta kaikki paikoilleen: Varmista meikin pysyvyys käyttämällä läpikuultavaa puuteria tai meikkisuihketta. Tämä auttaa hillitsemään rasvoittumista ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän.

Muista, että helppo arkimeikki on pikemminkin luonnollisen kauneutesi korostamista kuin muuttamista vaivattomasti. Noudattamalla näitä ohjeita saat raikkaan ja säteilevän arkimeikin, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.

Älä myöskään unohda poistaa meikkiä päivän päätteeksi, jotta ihosi pysyy terveenä ja ehkäiset ihottumia. Kasvojen perusteellinen puhdistus ja kosteusvoide auttavat ylläpitämään ihosi yleistä terveyttä.

Kun ymmärrät helppo arkimeikki -käsitteen, voit omaksua yksinkertaisen ja kauniin meikkirutiinin, joka korostaa luonnollisia piirteitäsi ja lisää itseluottamustasi.

Valmistele ihosi meikkiä varten kuorimalla, kosteuttamalla ja valmistelemalla sitä henkisesti meikkipohjan ja peitevoiteen kidutukseen.

Vaihe 1: Valmistele ihosi

Jos haluat valmistella ihosi vaivatonta arkimeikkiä varten, aloita vaiheesta 1: Valmistele ihosi. Aloita puhdistamalla kasvosi ja jatka sen jälkeen kosteuttamalla ihosi. Nämä yksinkertaiset mutta olennaiset osa-alueet luovat pohjan virheettömälle ja pitkäkestoiselle meikkaukselle.

Kasvojen puhdistaminen

Puhdista kasvosi tehokkaasti noudattamalla näitä neljää yksinkertaista vaihetta:

 1. Valitse oikea puhdistusaine: Aloita valitsemalla ihotyypillesi sopiva hellävarainen puhdistusaine. Etsi sellainen, joka poistaa epäpuhtaudet poistamatta luonnollisia öljyjä.
 2. Kostuta kasvot: Roiskuta haaleaa vettä kasvoillesi niiden kostuttamiseksi. Tämä auttaa puhdistusainetta vaahtoamaan ja levittymään helposti.
 3. Hiero pyörivin liikkein: Ota pieni määrä puhdistusainetta sormenpäilläsi ja hiero sitä varovasti kosteille kasvoillesi pyörivin liikkein. Keskity alueisiin, jotka ovat alttiita rasvoittumiselle tai ruuhkaisuudelle, kuten T-alueelle (otsa, nenä ja leuka).
 4. Huuhtele huolellisesti: Kun olet hieronut noin 30 sekunnista minuuttiin, huuhtele puhdistusaine pois haalealla vedellä, kunnes jäämiä ei ole jäljellä. Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Muista puhdistaa kasvosi kahdesti päivässä, aamulla ja illalla, terveen ihon ylläpitämiseksi.

Myös ajan seuraaminen puhdistuksen aikana on tärkeää! Liiallinen puhdistus voi viedä iholta kosteutta, mikä johtaa kuivuuteen ja ärsytykseen. Riittämätön puhdistus taas voi johtaa huokosten tukkeutumiseen ja taudinpurkauksiin.

Kun noudatat näitä vaiheita huolellisesti ja muokkaat niitä ihosi tarpeiden mukaan, olet hyvällä tiellä kohti puhdasta ja virkistynyttä ihoa ihonhoitotuotteita tai meikkiä varten.

Valmistaudu levittämään kosteusvoidetta ja katsomaan, kuinka ihosi muuttuu aavikkokuivasta kasteisen raikkaaksi, sillä kuka tarvitsee ihmeen, kun ihosi on kosteutettu?

Ihon kosteuttaminen

Jos haluat kosteuttaa ihoasi tehokkaasti, aloita valitsemalla ihotyypillesi sopiva kosteusvoide. Jos sinulla on kuiva iho, valitse runsas ja kosteuttava koostumus, joka sisältää ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai keramideja. Jos ihosi on rasvainen tai akneen taipuvainen, valitse kevyt ja öljytön kosteusvoide, joka ei ole komedogeeninen.

Kun olet valinnut oikean kosteusvoiteen, levitä se puhtaalle ja kostealle iholle. Tämä auttaa sitomaan kosteuden ja mahdollistaa tuotteen paremman imeytymisen. Hiero kosteusvoidetta kasvoillesi varovasti ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein, jolloin se peittää kaikki alueet, myös kaulan.

On tärkeää huomata, että kosteutuksen tulisi kuulua sekä aamu- että iltakosteutukseen. Levitä kosteusvoidetta aamulla puhdistuksen ja kasvoveden poiston jälkeen ja ennen aurinkovoiteen tai meikin levittämistä. Käytä kosteusvoidetta illalla ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena, jotta kaikki aiemmin käytetyt hoitavat tuotteet pysyvät tiiviinä.

Säännöllinen kosteuttaminen ei ainoastaan kosteuta ihoa, vaan luo myös suojakerroksen ympäristön epäpuhtauksia vastaan ja ylläpitää sen kimmoisuutta. Älä siis jätä tätä tärkeää vaihetta väliin, jos haluat sileän, kimmoisan ja nuorekkaan näköisen ihon.

Meikkipohjan ja peitevoiteen viimeistely on kuin virheetön valepuku – meikki vastaa todistajansuojeluohjelmaa.

Vaihe 2: Pohjustus- ja peitevoide

Jos haluat luoda helpon arkimeikin, noudata vaiheittaista opastustamme Foundation and Concealer. Valitse ihotyypillesi sopiva meikkivoide, levitä se luonnollisen ilmeen aikaansaamiseksi ja käytä peitevoidetta virheiden ja tummien silmänalusien peittämiseen. Saat virheettömän ihon ja korostat luonnollista kauneuttasi vaivattomasti.

Oikean meikkivoiteen valinta ihotyypillesi sopivaksi

Mieti ennen kaikkea ihotyyppiäsi. Onko se kuiva, rasvainen vai sekaiho? Tämä auttaa sinua määrittämään sopivimman kaavan meikkivoiteelle. Kuivalle iholle kannattaa valita kosteuttavia ja kosteuttavia sävyjä. Jos ihosi on rasvainen, valitse öljyttömiä ja mattapintaisia koostumuksia. Yhdistelmäihotyypit voivat hyötyä kevyistä ja pitkäkestoisista meikkivoiteista.

Seuraavaksi mieti ihosi huolenaiheita. Onko sinulla aknealtis tai herkkä iho? Etsikää ei-komedogeenisiä ja allergiatestattuja meikkivoiteita, jotta vältätte mahdolliset ihottumat tai ärsytykset. Jos haluat lisäpeittävyyttä peittääksesi virheitä tai punoitusta, harkitse peittävyyttä lisääviä tai värikorjaavia meikkejä.

Älä myöskään unohda sävyjen yhteensopivuutta. On tärkeää valita meikkivoidesävy, joka sulautuu saumattomasti luonnolliseen ihonväriisi. Testaa meikkivoidetta leukaviivalla tai kaulalla varmistaaksesi, että se sopii sekä kasvoillesi että vartalollesi. Voit myös harkita erilaisia pohjasävyjä, kuten lämmintä, viileää tai neutraalia sävyä.

Näiden seikkojen lisäksi muista, että kokeilemalla eri merkkejä ja tuotesarjoja voit rajata täydellisen meikkivoiteen. Jotkin tuotemerkit tarjoavat sävynsovittamistyökaluja tai näytteitä tarkempaa valintaa varten.

Ihotyypillesi ihanteellisen meikkivoiteen löytäminen on tärkeä askel virheettömän meikki-ilmeen saavuttamisessa. Kun otat huomioon sellaiset tekijät kuin ihotyyppisi, huolenaiheesi ja sävyjen yhteensopivuus, voit varmistaa, että meikkivoiteesi ei ainoastaan korosta luonnollista kauneuttasi vaan myös antaa tarvittavan peittävyyden ja viimeistelyn itsevarman ulkonäön saavuttamiseksi. Valmistaudu antamaan epätäydellisyyksillesi meikkihäätöilmoitus, sillä meikkivoide peittää ne kuin kasvojen todistajansuojeluohjelma.

Pohjustusvoiteen levittäminen luonnollisen ulkonäön aikaansaamiseksi

 1. Valmistele ihosi: Aloita puhdistamalla ja kosteuttamalla kasvosi sileän kankaan luomiseksi. Näin meikkivoide sulautuu saumattomasti ja kestää pidempään.
 2. Valitse oikea sävy: Valitse meikkivoiteen sävy, joka sopii täydellisesti ihosi sävyyn. Testaa sitä leukaviivalla tai ranteella varmistaaksesi saumattoman siirtymisen kasvojen ja kaulan välillä.
 3. Levitystekniikka: Käytä meikkisieniä tai sivellintä levittääksesi pienen määrän meikkivoidetta ihollesi. Aloita kasvojen keskeltä ja levitä tuotetta ulospäin kevyin pyörivin liikkein. Kiinnitä huomiota alueisiin, jotka tarvitsevat enemmän peittävyyttä, kuten punoitus tai virheet.

Muista myös levittää hyvin hiusrajaa, leukalinjaa ja kaulaa pitkin, jotta saat luonnollisen ilmeen. Vältä levittämästä liikaa tuotetta, sillä siitä voi tulla raskas lopputulos.

Jos haluat täydellisyyttä, voit käyttää peitevoidetta meikkivoiteen levittämisen jälkeen peittääksesi jäljellä olevat puutteet, kuten tummat silmänaluset tai hyperpigmentaatiot. Varmista, että käytät meikkivoiteen sävyä, joka sopii meikkivoiteen sävyyn, jotta se sulautuu saumattomasti.

Näitä ohjeita noudattamalla saat luonnollisen näköisen ihon, joka korostaa piirteitäsi näyttämättä raskaalta tai kakkuuntuneelta.

Yritätkö peittää virheitä tai tummia piirejä? Peitevoide on kuin paras ystäväsi rikoksessa – se peittää kaiken ja pitää salaisuutesi turvassa!

Peiteaineen käyttö virheiden ja tummien silmänalusien peittämiseen

Kun haluat saavuttaa virheettömän ihon, peitevoide on tärkeä väline meikkirutiinissasi. Peiteaineen käytön tarkoituksena on peittää tehokkaasti virheet ja tummat ympyrät, jolloin saat aikaan saumattoman ihon. Seuraavassa on muutamia keskeisiä seikkoja, jotka on hyvä pitää mielessä, kun käytät peitevoidetta tähän tarkoitukseen:

 • Valitse oikea sävy: Valitse peitevoide, joka vastaa ihon sävyäsi tai on hieman vaaleampi. Tämä auttaa peittämään virheet ja tummat silmänaluset luomatta selvää kontrastia.
 • Valmistele ihosi: Ennen peitevoiteen levittämistä puhdista ja kosteuta kasvosi. Näin saat meikin levittämiselle tasaisen pohjan ja meikkisi pysyvyys paranee.
 • Kohdenna tietyt alueet: Keskity peittämistä vaativiin alueisiin, kuten aknearpeisiin, punoitukseen tai silmänalusiin. Käytä pientä sivellintä tai sormenpäitäsi levittääksesi peitevoidetta varovasti näille alueille.
 • Lisää peittävyyttä: Kerrosta peitevoidetta tarvittaessa vähitellen sen sijaan, että levität liikaa tuotetta kerralla. Näin varmistat luonnollisen lopputuloksen ja saat samalla tarpeeksi peittävyyttä halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi.
 • Puuterilla kiinnittäminen: Jotta peitevoide pysyisi kiinteänä ja estettäisiin sen rypistyminen tai haalistuminen päivän mittaan, pölytä peitetyille alueille kevyesti läpikuultavaa puuteria pörröisellä siveltimellä.

On tärkeää huomata, että erityyppiset peitevoiteet saattavat toimia paremmin tiettyihin ongelmiin. Esimerkiksi voidemaiset koostumukset sopivat erinomaisesti kuivien kohtien tai kuvioidun ihon peittämiseen, kun taas nestemäiset peitevoiteet ovat ihanteellisia kirkastamaan silmänalusia. Kokeilemalla eri tuotteita voit löytää sen, mikä sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi.

Vaihe 3: Korostatko silmiäsi? Muista vain, että savusilmä voi saada sinut näyttämään joko heleältä tai siltä kuin olisit tapellut pesukarhun kanssa, joten valitse taistelusi viisaasti.

Vaihe 3: Silmien korostaminen

Jos haluat korostaa silmiäsi jokapäiväisessä meikkirutiinissasi, noudata seuraavia ohjeita. Aloita valitsemalla neutraalit luomivärit. Levitä sitten luomiväriä hienovaraisen ilmeen aikaansaamiseksi. Määrittele lopuksi ripset levittämällä ripsiväriä. Näillä yksinkertaisilla tekniikoilla saat aikaan vaivattoman mutta kiehtovan silmämeikin.

Neutraalien luomivärien valitseminen

 1. Aloita neutraalilla pohjavärillä, kuten beigellä tai taupella, luodaksesi hienovaraisen ja luonnollisen näköisen kankaan silmämeikille.
 2. Lisää syvyyttä ja ulottuvuutta silmiin käyttämällä hieman tummempia neutraaleja sävyjä, kuten suklaanruskeaa tai hiilenharmaata, silmäluomien rypytyksessä.
 3. Jos haluat lisää kirkkautta ja valoisuutta, harkitse hohtavan samppanjan tai kullan sävyjen käyttämistä silmien sisänurkissa.
 4. Kokeile neutraalien luomivärien eri koostumuksia, kuten mattoja ja satiinivärejä, erilaisten efektien ja lopputulosten saavuttamiseksi.
 5. Älä pelkää sekoittaa ja yhdistellä erilaisia neutraaleja sävyjä silmälookisi mukauttamiseksi. Voit sekoittaa lämpimiä ruskeita sävyjä viileisiin taupiin tai yhdistää vaalean beigen sävyjä pehmeään persikkaan saadaksesi ainutlaatuisen yhdistelmän.
 6. Muista lopuksi valita sävyt, jotka täydentävät ihosi sävyä ja silmiesi väriä. Vaikka neutraalit sävyt ovat yleisesti ottaen imartelevia, tietyt sävyt saattavat korostaa tiettyjä piirteitä tehokkaammin.

Näiden seikkojen lisäksi on syytä huomata, että joissakin suosituissa neutraaleissa luomiväripaleteissa on valmiiksi valittuja yhdistelmiä toisiaan täydentäviä sävyjä. Näiden palettien avulla ei tarvitse enää arvailla, millaisia värejä valitset, jotka sopivat hyvin yhteen, ja ne ovat käteviä niille, jotka haluavat valmiin kokoelman.

Oikeiden neutraalien luomivärien valinnassa on viime kädessä kyse siitä, että löydät sopusoinnun henkilökohtaisen tyylisi ja silmiesi luonnollisen kauneuden korostamisen välillä. Kun pidät nämä ohjeet mielessäsi, voit kokeilla rohkeasti erilaisia lookeja ja säilyttää samalla tyylikkään ja kiillotetun ulkonäön.

Kuka tarvitsee hienovaraista ilmettä, kun voit levittää tarpeeksi luomiväriä luodaksesi oman auringonpimennyksesi?

Hienovaraisen ilmeen luomivärin käyttö

 1. Levitä ensin neutraalia pohjaväriä koko silmäluomellesi pörröisellä luomivärisiveltimellä. Tämä luo tasaisen pohjan muulle luomivärille. Valitse sävyt, kuten beige, vaaleanruskea tai persikka, jotka sopivat hyvin yhteen ihosi sävyn kanssa.
 2. Keskity seuraavaksi lisäämään syvyyttä luomivärin rypytykseen. Käytä hieman tummempaa sävyä kuin perusväri ja levitä sitä silmän ulkokulmaan ja häivytä se häivytyssiveltimellä luomiväriin. Tämä antaa ulottuvuutta ja määritelmää silmillesi.
 3. Lisää lopuksi ripaus shimmeriä silmäluomen keskelle. Valitse vaalea metallinhohtoinen sävy tai pehmeä glitter-varjo ja taputtele sitä varovasti luomesi keskiosaan sormella tai litteällä luomiväriharjalla. Tämä houkuttelee valoa ja saa silmäsi näyttämään kirkkaammilta.
 4. Viimeistele hienovarainen ilme häivyttämällä kaikki yhteen saumattomasti käyttäen kevyitä pyöriviä liikkeitä puhtaalla häivytyssiveltimellä. Ole erityisen varovainen reunoilla, jotta niihin ei jää rajuja juonteita.

Muista, että vähemmän on enemmän, kun pyrit hienovaraiseen luomivärilookiin. Aloita vaaleammilla sävyillä ja lisää niitä vähitellen, jos haluat. Muista aina häivyttää hyvin, jotta lopputulos on saumaton.

Voit myös valita mattapintaisia luomivärejä kiiltävien sijaan, jotta lopputulos olisi vieläkin pehmeämpi. Kokeile erilaisia värejä, jotka täydentävät silmiesi väriä ja ihon sävyä.

Hienovaraisen luomivärilookin saavuttamisen ei tarvitse olla monimutkaista. Näillä helpoilla ohjeilla ja hieman harjoittelemalla voit korostaa silmiäsi luonnollisella ja tyylikkäällä tavalla ja tehdä kaikkiin vaikutuksen hillityllä kauneudellasi.

Ripsivärin levittäminen on kuin tekisi ripsillesi muodonmuutoksen, joka muuttaa ne tylsistä upeiksi muutamalla kerroksella.

Ripsivärin levittäminen ripsien rajaamiseksi

Ripsivärin levittäminen on avain silmiesi korostamiseen ja lumoavan ilmeen luomiseen. Ripsien rajaamisella voit välittömästi lisätä syvyyttä ja viehättävyyttä ulkonäköösi. Voit saavuttaa tämän noudattamalla seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

 1. Aloita kihartamalla ripset ripsien kihartimella. Tämä auttaa nostamaan ja muotoilemaan ripsiä, jolloin ripsiväriä on helpompi levittää tasaisesti.
 2. Valitse seuraavaksi korkealaatuinen ripsiväri, joka sopii tarpeisiisi. Halusitpa sitten pidentävää tai tuuheuttavaa vaikutusta, saatavilla on erilaisia koostumuksia eri mieltymysten mukaan. Poista varovasti ylimääräinen ripsiväri ripsivärisauva pyyhkimällä se tuubin reunaan.
 3. Levitä ripsiväriä ripsien tyvestä alkaen ylöspäin kohti latvoja. Käytä kevyttä siksak-liikettä jokaisen ripsen optimaalisen peittävyyden ja erottelun saavuttamiseksi. Varmista, ettet ylikuormita ripsiäsi liian suurella määrällä tuotetta, jotta vältät rähmääntymisen.

Nyt kun tiedät, miten ripsiväri levitetään tehokkaasti, tutustutaan muutamiin muihin vinkkeihin ja nikseihin, jotka voivat viedä ripsipelisi seuraavalle tasolle:

 • Jos haluat dramaattisemman vaikutuksen, voit käyttää useita kerroksia ripsiväriä ja antaa jokaisen kerroksen kuivua ennen uuden levittämistä.
 • Jos haluat estää tahraantumisen tai hilseilyn päivän mittaan, valitse vedenkestävä koostumus.
 • Jos sinulla on pienemmät tai ohuemmat ripset, harkitse ripsien pohjustusaineen käyttöä ennen ripsivärin levittämistä, jotta saat lisää tuuheutta ja pituutta.
 • Älä unohda alaripsiäsi! Levitä ripsiväriä kevyesti ja varovasti, jotta vältät sotkuiset tahrat.

Kun noudatat näitä ohjeita ja otat nämä vinkit osaksi rutiinejasi, saat helposti kauniisti rajautuvat ripset, jotka korostavat silmiäsi ja täydentävät minkä tahansa meikin tyylikkäästi ja hienostuneesti.

Muista, että ripsivärin levittämisen taito vaatii harjoittelua, joten älä lannistu, jos ripsistä ei tule heti täydellisiä. Kokeile eri tekniikoita ja tuotteita, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan. Ajan ja kärsivällisyyden avulla sinusta tulee asiantuntija luomaan upeat ripset, jotka saavat katseet kääntymään kaikkialla.

Vaihe 4: Haluatko lisätä väriä poskillesi? Mikään ei nimittäin sano “olen elossa” paremmin kuin punoittavan tomaatin muistuttaminen.

Vaihe 4: Värin lisääminen poskiin

Jos haluat saada poskillesi yksinkertaisen arkimeikin, noudata vaihetta 4: Värin lisääminen poskille. Tässä osiossa opastetaan sinua valitsemaan luonnollisen näköinen poskipunan sävy ja tuomaan terveellistä hehkua poskipunaa levittämällä. Valitse oikea sävy ja opettele tekniikat, joilla voit parantaa yleistä meikkiäsi vaivattomasti.

Luonnollisen punan sävyn valitseminen

Täydellisen poskipunasävyn löytäminen voi olla pelottava tehtävä. Haluat sen näyttävän luonnolliselta mutta kauniilta poskillasi. Mutta ei hätää, sillä kun sukellamme luonnollisen näköisen poskipunasävyn valintaan, paljastamme hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä, jotka saavat poskesi näyttämään värikkäiltä.

Kun haluat valita ihanteellisen poskipunan sävyn, ota ihosi sävy avainasemaan. Vaaleat ihonsävyt sopivat paremmin vaaleanpunaisiin tai persikkaisiin sävyihin, kun taas keskiruskeat ihonsävyt voivat valita ruusunpunaisia tai korallinsävyisiä sävyjä. Syvän ihonvärin omaaville sopivat runsaat marjat tai syvemmät pronssit. Valitsemalla ihonväriäsi täydentävän poskipunan sävyn varmistat täydellisen harmonisen ja luonnollisen hehkun.

Täydellisen poskipunan sävyn löytämisessä on tärkeää, että et rajoitu vain ihon sävyyn, vaan otat huomioon myös pohjasävyt. Kylmät pohjasävyt sopivat hyvin vaaleanpunaisiin sävyihin, kun taas lämpimät pohjasävyt suosivat persikkaisia tai kullankeltaisen pronssisia sävyjä. Alasävyjen määrittäminen onnistuu parhaiten katsomalla ranteesi suonia – jos ne näyttävät sinisiltä, sinulla on viileät pohjasävyt; jos ne näyttävät vihertäviltä, sinulla on lämpimät pohjasävyt.

Toinen tärkeä seikka, joka on otettava huomioon, on tilaisuus tai ympäristö, jossa käytät poskipunaa. Jos valitset pehmeän ja hillityn poskipunan sävyn päivällä tai rennommissa tilaisuuksissa, saat luonnollisesti punastuneen ilmeen. Toisaalta erityistilaisuuksiin ja iltatilaisuuksiin tarvitaan rohkeampia vaihtoehtoja, kuten syviä punaisia tai elinvoimaisia oransseja, jotka voivat luoda näyttävän ilmeen.

Jos poskipunan käyttäminen terveen hehkun aikaansaamiseksi saa sinut näyttämään siltä kuin olisit juuri juossut maratonin, olen treenannut aivan väärin.

Punan levittäminen terveen hehkun saamiseksi

 1. Valitse oikea sävy: Sopivan poskipunan värin valitseminen on tärkeää. Valitse sävyjä, jotka täydentävät ihonväriäsi, jotta saat luonnollisen näköisen punan.
 2. Valmistele ihosi: Varmista ennen poskipunan levittämistä, että ihosi on puhdas ja kosteutettu. Tämä luo sileän kankaan, jolle tuote liukuu vaivattomasti.
 3. Etsi oikea paikka: Hymyile ja tunnista poskipäiden omenat – tähän kohtaan poskipuna kannattaa levittää. Häivytä tuotetta pyörivin liikkein ylöspäin kohti ohimoita.
 4. Häivytä, häivytä, häivytä: Häivyttäminen on avain saumattomaan ja luonnolliseen lopputulokseen. Käytä pehmeää sivellintä tai kauneussieniä häivyttääksesi kaikki karkeat juonteet tai laikut.
 5. Vähemmän on enemmän: Aloita pienellä määrällä tuotetta ja lisää sitä tarvittaessa vähitellen. Muista, että on helpompi lisätä enemmän kuin poistaa ylimääräinen poskipuna.
 6. Aseta se paikoilleen: Varmista poskipunan pysyvyys levittämällä kevyesti läpikuultavaa puuteria tai kiinnityssuihketta. Näin se pysyy paikallaan koko päivän.

Ota lisäksi huomioon muutama lisävinkki, kun käytät poskipunaa. Rasvaisella ihotyypillä kannattaa käyttää puuteripunaa, sillä se pysyy yleensä paremmin. Jos sinulla on kuiva tai kypsä iho, kermaiset tai nestemäiset poskipunat voivat antaa kuohkean lopputuloksen. Huomioi myös vuodenaika: kevyemmät sävyt sopivat hyvin kevääseen ja kesään, kun taas syvemmät sävyt sopivat syksyyn ja talveen.

Miksi tyytyä vain poskien värjäämiseen, kun voit viimeistellä ilmeen huulilla ja kulmilla? Mikään ei nimittäin kerro niin paljon upeudesta kuin kasvot, jotka huutavat: “Minulla on kaikkea!”.

Vaihe 5: Viimeistele ilme huulilla ja kulmilla

Jos haluat viimeistellä arkilookin huulilla ja kulmilla, tutustu helppoon arkimakiin liittyvän oppaamme vaiheeseen 5. Tässä osiossa keskitytään huulivärin valintaan jokapäiväistä käyttöä varten ja kulmakarvojen täyttämiseen kiillotetun ilmeen aikaansaamiseksi. Tutustu näihin alaosioihin virheettömän lopputuloksen saamiseksi.

Huulivärin valitseminen jokapäiväiseen käyttöön

Täydellisen huulivärin valitseminen jokapäiväiseen meikkiin on tärkeää, jotta saat kokonaisvaltaisen ilmeesi täydelliseksi. Seuraavassa on viisi kohtaa, jotka kannattaa ottaa huomioon huuliväriä valitessa:

 • Ota huomioon ihonväri: Valitse sävy, joka täydentää ihonväriäsi. Jos sinulla on vaalea iho, valitse vaaleat vaaleanpunaiset tai nudesävyiset sävyt. Keskikokoisen tai tumman ihon sävyille sopivat marjaiset sävyt tai syvemmät punaiset sävyt.
 • Mieti sävyjäsi: Selvitä, onko ihosi pohjasävyt lämpimät vai viileät. Lämpimät pohjasävyt sopivat hyvin persikkaisiin tai korallivärisiin sävyihin, kun taas viileät pohjasävyt sopivat hyvin mauveen tai luumun sävyihin.
 • Sovita se asuusi: Koordinoi huulivärisi asun kanssa. Jos käytät neutraaleja värejä, valitse rohkea huulten sävy, joka tekee vaikutuksen. Vaihtoehtoisesti voit harkita hillitympää väriä, jos asusi on jo valmiiksi eläväinen.
 • Ota huomioon tilaisuus: Eri tilaisuudet vaativat erilaisia huulivärejä. Valitse päivällä luonnollisen näköinen sävytetty balsami tai kiilto. Muodollisiin tilaisuuksiin valitse klassinen punainen huulipuna.
 • Kokeile ja pidä hauskaa: Älä pelkää kokeilla uusia sävyjä ja ottaa riskejä huulivärivalinnoissasi. Meikissä on kyse itseilmaisusta, joten leiki ja löydä se, mikä saa sinut tuntemaan itsevarmaksi ja kauniiksi.

Näiden seikkojen lisäksi on tärkeää muistaa, että oikean huulivärin löytäminen voi vaatia kokeilua ja erehdyksiä. Saatat joutua kokeilemaan eri sävyjä ennen kuin löydät itsellesi parhaiten sopivan sävyn. Erilaisten tekstuurien, kuten matta-, satiini- tai kiiltäväpintaisten, kokeileminen voi myös tuoda vaihtelua jokapäiväiseen lookkiin. Viime kädessä tavoitteena on löytää huuliväri, joka korostaa luonnollista kauneuttasi ja lisää itseluottamustasi koko päivän ajan.

Kaariviholliset varokaa, on aika täyttää nuo kulmakarvat ja valloittaa maailma kiillotetulla ilmeelläsi.

Kulmakarvojen täyttäminen kiillotetun ulkonäön aikaansaamiseksi

 1. Aloita harjaamalla kulmakarvat ylöspäin spoolie-harjalla, jotta näet niiden luonnollisen muodon.
 2. Käytä kulmakynää tai puuteria, joka sopii kulmakarvojesi väriin. Täydennä harvat alueet kevyin, höyhenenkevyin vedoin hiusten kasvusuunnan mukaisesti.
 3. Muista, että kulmakarvojen täyttämisessä ei pidä mennä liian pitkälle; pyri luonnollisen näköiseen lopputulokseen.
 4. Jos haluat rajata kulmakarvojen kaaren ja hännän, käytä hieman tummempia sävyjä tai paina enemmän, kun täytät näitä alueita.
 5. Häivytä väri tasaisesti harjaamalla kulmakarvat uudelleen kulmaharjalla.
 6. Kiinnitä lopuksi kulmakarvat paikalleen kirkkaalla kulmageelillä tai sävytetyllä kulmakarva-maskaralla, jotta ne pysyvät pitkään.

Kun täytät kulmakarvojasi, muista, että jokaisen ihmisen kasvojen muoto ja kulmakarvojen rakenne on ainutlaatuinen. Säädä tekniikkaa sen mukaan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman imarteleva itsellesi.

Muista aina aloittaa kevyemmillä vedoilla ja lisätä intensiteettiä vähitellen, jos se on tarpeen. Näin vältät karkeat kulmakarvat, jotka voivat peittää kasvosi.

Näitä ohjeita noudattamalla saat aikaan kauniisti täytetyt kulmakarvat, jotka täydentävät yleistä meikkiäsi ja antavat sinulle kiiltävän ulkonäön.

Muista, että helppo arkimeikki kestää kaiken aamukahvista iltapäiväuniin – ellet nuku kasvot alaspäin, jolloin kaikki vedot ovat poissa.

Vinkkejä helppo arkimeikkisi ylläpitämiseen koko päivän ajan

Koko päivän ajan on tärkeää ylläpitää helppo arkimeikki. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joilla varmistat, että meikkisi pysyy raikkaana ja virheettömänä.

 1. Käytä pitkäkestoista meikkivoidetta: Aloita levittämällä ihon sävyyn sopivaa, pitkäkestoista meikkivoidetta. Näin meikkisi pysyy paikallaan koko päivän.
 2. Säädä puuterilla: Kun olet levittänyt meikkivoiteen, kiinnitä se läpikuultavaan puuteriin. Tämä estää kiiltoa ja pitää meikkisi raikkaana.
 3. Vedenkestävä ripsiväri: Valitse vedenkestävä ripsiväri, jotta vältyt tahraantumiselta tai valumiselta, varsinkin jos sinulla on rasvaiset silmäluomet tai vetiset silmät.
 4. Pyyhkäisypaperit: Pidä pyyhintäpaperit käden ulottuvilla, jotta voit imeä ylimääräisen öljyn päivän mittaan. Painele niitä varovasti T-alueellesi poistaaksesi kiillon häiritsemättä meikkiäsi.
 5. Asetussuihke: Viimeistele helppo arkimeikkisi asetussuihkeella. Tämä auttaa lukitsemaan meikkisi ja varmistamaan, että se kestää koko päivän.

Jos haluat parantaa helppo arkimeikkisi pitkäikäisyyttä entisestään, tässä on muutama lisätieto:

 • Korjailutarvikkeet: Kuljeta laukussasi muutamia välttämättömiä tarvikkeita päivän aikana tapahtuvaa nopeaa korjailua varten, kuten minipuuterikompakti, huulipuna ja vanupuikot tahriintuneen luomivärin korjaamiseen.
 • Kosteuta sisältäpäin: Juo runsaasti vettä päivän mittaan, jotta ihosi pysyy kosteutettuna ja meikkisi ei kuivu tai kuivu.
 • Vältä kasvojen koskettamista: Minimoi kasvojen koskettaminen tai hankaaminen mahdollisimman paljon, jotta vältät tuotteiden tahriintumisen tai siirtymisen.
 • Puhdista ennen nukkumaanmenoa: Muista puhdistaa kasvosi yöllä perusteellisesti ja poistaa kaikki meikin jäämät, jotta ihosi voi hengittää ja nuorentua yön yli.

Noudattamalla näitä vinkkejä ja sisällyttämällä ne päivittäiseen rutiiniin, vaivattoman helppo arkimeikin ylläpitäminen on saavutettavissa. Pysy itsevarmana ja nauti virheettömästä ilmeestä, joka kestää aamusta iltaan. Olitpa sitten meikin ammattilainen tai aloittelija, nyt voit valloittaa jokapäiväisen kauneuden ilman, että näytät juuri nyrkkeilyottelun voittaneelta pesukarhulta.

Johtopäätös

Pyrittäessäsi vaivattomaan arkimeikkiin on tärkeää keskittyä yksinkertaisuuteen ja luonnollisen kauneuden korostamiseen. Seuraamalla muutamaa keskeistä vaihetta voit saavuttaa raikkaan ja kiiltävän ulkonäön viettämättä tunteja peilin edessä.

Aloita puhtaista ja kosteutetuista kasvoista. Näin saat tasaisen kankaan meikin levittämiselle ja varmistat meikin pysyvyyden koko päivän ajan. Käytä seuraavaksi kevyttä meikkivoidetta tai sävytettyä kosteusvoidetta tasoittaaksesi ihon sävyä. Valitse sävy, joka sopii täydellisesti ihoosi, jotta saat saumattoman lopputuloksen.

Kun meikkipohjasi on valmis, korosta piirteitäsi hienovaraisella rajauksella ja korostuksella. Pölytä mattapintaisella bronzerilla kevyesti poskipäitä ja ohimoita pitkin, jotta saat luonnollisen näköisen varjostuksen. Levitä sitten valovoimaista korostusväriä kasvojen kohokohtiin, kuten poskipäihin, kulmaluuhun ja amorin kaareen, saadaksesi välittömästi säteilevän hehkun.

Pidä silmät yksinkertaisina mutta näyttävinä. Aloita levittämällä neutraalia luomivärisävyä koko luomelle syvyyden luomiseksi. Määrittele sitten luomiväri hieman tummemmalla sävyllä lisäulottuvuuden saamiseksi. Viimeistele ripset ripsivärillä pidentääksesi ja tuuheuttaaksesi ripsiäsi.

Valitse viimeiseksi huulten väri, joka täydentää koko ulkoasua. Valitse sävyjä, jotka ovat lähellä luonnollista huuliväriäsi, tai valitse jotain rohkeampaa, jos haluat. Muista rajata ja täyttää huulet huultenrajauskynällä etukäteen, jotta huulet pysyvät pidempään.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten luon yksinkertaisen arkimeikin?

Jos haluat luoda yksinkertaisen arkimeikin, aloita puhtaista ja kosteutetuista kasvoista. Levitä kevyttä meikkivoidetta tai BB-voidetta tasoittaaksesi ihon sävyä. Käytä neutraalia luomivärisävyä silmäluomillesi ja sen jälkeen ripsiväriä korostamaan ripsiäsi. Viimeistele sävy hienovaraisella poskipunalla ja luonnollisen näköisellä huulipunalla tai huulikiilto.

2. Mitä tuotteita tarvitsen helppoon arkimeikkiin?

Helppoon arkimeikkiin tarvitset kosteusvoiteen, meikkivoiteen tai BB-voiteen, peitevoiteen, neutraalin luomivärin, ripsivärin, poskipunan ja huulipunan tai huulikiillon. Valinnaisia tuotteita ovat kulmakynä tai puuteri ja luomiväri.

3. Miten voin nopeuttaa meikkirutiiniani?

Voit nopeuttaa meikkirutiinia jättämällä tiettyjä vaiheita, kuten luomivärin tai eyelinerin, väliin. Keskity olennaiseen, kuten meikkipohjaan, ripsiväriin ja poskipunaan. Voit myös käyttää monikäyttöisiä tuotteita, kuten huuli- ja poskiväriä, säästääksesi aikaa.

4. Mitkä ovat aikaa säästäviä vinkkejä meikkaamiseen?

Ajan säästövinkkejä meikin levittämiseen ovat esimerkiksi meikkisiveltimien tai sienien käyttö, jotta meikki levittyy nopeammin ja tasaisemmin, voidemaiset tai nestemäiset tuotteet, jotka levittyvät helposti, ja tuotteet, joissa on sisäänrakennettu suojakerroin, jotta saat lisäsuojaa auringolta.

5. Miten saan aikaan luonnollisen näköisen meikin?

Luonnollisen meikin saa aikaan käyttämällä mahdollisimman vähän tuotteita ja valitsemalla kevyitä koostumuksia. Vältä raskasta rajausta tai dramaattista silmämeikkiä. Keskity sen sijaan korostamaan luonnollisia piirteitäsi ja valitse sävyt, jotka sopivat hyvin yhteen ihosi sävyn kanssa.

6. Onko sinulla vinkkejä, miten saan meikkini kestämään koko päivän?

Jotta meikki kestää koko päivän, aloita puhtaista ja kosteutetuista kasvoista. Käytä pohjustusvoidetta ennen meikkipohjan levittämistä luodaksesi tasaisen pohjan. Säädä meikki kevyellä puuterilla tai suihkeella. Pidä mukanasi pyyhkäisypaperia tai kompaktia puuteria, jotta voit korjailla meikkiä päivän mittaan.

cooperativegharial1db8f61f